TIRSDAGSTREFFEN

Sammendrag fra treffet 13. juni 2023

KN-MEDLEMMER AV BEGGE KJØNN STILTE TIL FROKOST

Det er besluttet at KN-medlemmer over det ganske Thailand skal få Tirsdags-info, selv om det er midt i den norske sommeren. I dag stilte medlemmer av begge kjønn, og tre styremedlemmer, til frokost. Det skjer ting fremover som berører mange av oss, og styremedlemmene fikk både individuelle og generelle spørsmål å løse.

På leting etter best mulig for plass for "lyd og bilde" flyttet vi i dag over til den andre siden av A Taste of Norway - vårt møtested, men bedringen var nok dessverre marginal. Vi tenker og  "leter" videre, for å kunne komme opp med et bedre konsept for kommunikasjon med medlemmene, og da må akustikken være god.

Dagens frokost startet opp med 8 medlemmer, og på det meste - og beste - var vi 14 medlemmer og 5 ledsagende damer. Det er like før vi kan si vi har egen kvinnegruppe. Foreløpig omtaler vi damene som "Rekruttene" - ment med all respekt selvfølgelig.

Som så ofte før ble det snakk om vær og "føreforhold" i Norge - hvor det i øyeblikket er opp mot 25 grader og straks mer enn 18 grader i vannet i Oslo-området. Ingen klaget over regntiden her i Thailand, og foreløpig er vel friskere og grønnere fordelene om det kommer litt mer regn enn vanlig.

Les mer

Tirsdagstreffen

Hver tirsdag møtes medlemmene i Khon Norway til sosialt samvær på «A Taste of Norway», Jomtien , Pattaya. En fin start på dagen med god frokost og en hyggelig prat. 

Åpent fra 09:00 Offisiell start er 10:00 og varer til ca. 12

Les mer

HELSESPØRSMÅL HOS ELDRE

- var temaet på Tirsdagsfrokosten den 6. juni da Dr. Eigil Sørensen ga en oversikt over hva mange av oss enten sliter med allerede, eller som vi kanskje kan forvente oss. Det positive er imidlertid at vi kan forebygge og få hjelp til mye. Det aller viktigste budskapet til Dr. Sørensen var likevel Ta ansvar for egen helse.

 

Dr. Sørensen har laget et sammendrag av innlegget sitt, og det er verdifull lesning for alle oss som enten er i eller snart kommer i kategorien eldre.

Les mer

Sammendrag fra Treffet i Khon Norway 09.05 2023

Det deltok 10 medlemmer i Treffet. 

Årsaken til liten deltakelse er sesongmessig. Mange nordmenn er nå på « sommerferie» i Norge. 

Og flere er i ferd med å gjøre det. To av dagens deltakere er i ferd med å reise om kort tid. 

Det ble innmeldt et nytt medlem.

Les mer